SIDSTE NYT

Oktober 2011

Masser af nye unger til salg. Fremover vil vi ikke lave så mange kuld som tidligere, så kig omkring og se på disse fine unger :O)

Maj 2011

Opdateret med salgsdyr mm. Nogle af de unge avlsdyr vil blive sat til salg også - spørg evt., hvis du har interesse for noget specielt :)

Februar 2011

Siden er opdateret... Siden sidst er der kommet fantastiske gylden agouti unger efter DKCH Alexanders Fiona og Alexanders Citrus Knight. Hunnen er afsat, men hannen bliver evt. sat til salg - billeder kommer...

December 2010

Rigtig fine aby-unger til salg, se salgssiden. Også flere ungdyr til salg til meget rimelige priser, da jeg skærer ned pga. manglende tid og overskud. Se under hunner og hanner... 

 

2. maj 2010

Flaming Fantasy vandt BIS J i sjælden variant på udstillingen i Ålborg ;O) Se et af de flotte billeder Lux shoppen tog af ham her;

 

De nye lemonunger bliver flasket op - mor Pumpkin har ikke mælk nok, så den ene er pt. sat ind til CH-ammemor, men de 2 andre kan ikke finde ud af at sutte, så de er ved at lære at drikke mælk af vandflaske;

 

2010

Så er der kommet priser på.

Også en helt ny side med smykker :O)

Er de til at stå for?... :O))

 

januar 10

Opdateret all round - mange flotte unger og ungdyr på salgssiden!

Enkelte unge avlsdyr til salg også - se under hunner & hanner.

Fremover vil der blive strammet op på reserveringer kontra betaling og afhentning - har haft endnu en oplevelse med at have et dyr gående i et halvt år, blot for at blive snydt. Alexanders Gian er derfor tilbage på salgssiden og sælges til meget nedsat pris, da det er synd, han skal gå til spilde her. Fin avls- og kæledyrshan (CH-teddy, lidt kort pels, men fin ruhed og tæthed!). Øvrige ungdyr på salgssiden sælges også til nedsatte priser grundet pladsmangel...

august 09

Opdateret all-round...    
Så kom Danmarks første CH-teddy champ :O) Faktisk Purple Rains halvsøster - Purple Skye :O)
Og hun blev samtidig BIS 1 i sjælden variant på Hundslund udstillingen lørdag. Desuden blev mit kommende udstillingshåb Galathea BISJ 1 samme dag. Hun er ligeledes en CH-teddy. Så endelig lønnede alt arbejdet med denne skønne race sig :O)

Min junior sølvagouti klarede sig også fornemt. BIGJ i flerfarvet begge dage og oppe i BISJ finale :O) Næste gang gælder det også min nye suveræne hanunge, hvis han er gammel nok!

Tobias´ børnedyr fik hvert et cert. med hjem :O)

DKCH Alexanders Purple Skye


BIS 1, BIG, Bedste A-dyr
- sjælden variant

Alexanders Galathea


BISJ 1, BIGJ 1 (x2), Bedste A-dyr 
- sjælden variant

 


Marts 09

Smukke Purple Rain blev dansk mester i børnedyr til DM i Kolding i oktober, og fik sit 3. børnedyrscert. i Fredericia, så nu er hun 3 x champ :O)

 

DMbd08 DKbdCH DKkdCH DKCH Alexanders Purple Rain

 

 

Opdateret all-round. Se bl.a. salgssiden. Der ventes sølv + crestede sølv (satin) og flere gyldne (satin) skimler mellem jul og nytår. 3 kuld CH-teddyer i februar.

                   

05.07.2008

Opdateret salgsside mm.

10.06.2008

Ungerne er ved at være salgsklare. Kig på salgssiden, som er opdateret - der er masser af skønne dyr! Abyssinier ungerne er allerede lovet væk, men der er bl.a. nye CH-teddy´er og sølv agoutier.

Udstillingen i Fredericia gik over al forventning. Alle mine udstillingsdyr fik cert., og Sitanes Lunde blev BIS1 i racedyr - er man stolt over grisen, eller hvad?:

 

- ja, man kan jo næsten ikke se hende, når pokalen er så stor! ;O))

Jeg havde i øvrigt en fantastisk dag med at dømme alle de dejlige børnedyr og junior kæledyr. De var virkelig i fin udstillingskondition alle sammen.

20.5.2008

Så er der baby-boom :O) Masser af skønne sølvagouti og CH-teddy samt et enkelt kuld rigtig fine abyssiniere. Jeg har valgt at få kuldene samlet, før varmen for alvor sætter ind. Der er et enkelt kuld sorte skimler på vej inden længe også. De næste kuld forventer jeg først i august-september. 

Vi har udstilling i kreds 4 den sidste weekend i august, i Hundslund mellem Horsens og Århus. Vi har bestemt at prøve kræfter med en dobbeltudstilling og et nyt udstillingssted, der ligger mere centralt i forhold til motorvejsnettet. I mellemtiden er jeg også blevet færdig med min dommeruddannelse og skal dømme børnedyr og junior kæledyr i Fredericia i næste weekend. Det glæder jeg mig meget til! :O)

Derudover har vi forskellige PR arrangementer. Bl.a. vil vi være at finde på landbrugsmessen på Gl. Estrup (ved Auning) og på Hjallerup marked sidst i denne måned. Senere, d. 2.8. vil vi være at finde i Maxi Zoo i Århus. Også et fint arrangement og virkelig positivt at få et godt samarbejde i gang med dyrehandlerne. Bare flere ville tage imod tilbuddet om vejledning i pasning og pleje af vores dejlige mutter!

 

 

1.1.2008

GODT NYTÅR!

Det er svært for mig at vedligeholde siden, da jeg ikke har internet hjemme, men vi har altid flere unger til salg, så ring og hør nærmere, hvis du er interesseret i noget bestemt eller bare et dejligt kæledyr.

Husk, at vi har fået nyt domænenavn:

www.alexandersmarsvin.dk

- Opdateret all over d.d. Bl.a. med ny side med pasningsråd mv.